onsdag den 20. oktober 2010

Mudroom inspirationsbriller

Vi planlægger at gøre vores solrum til en mudroom nogle dage, og jeg har været browsing for inspiration billeder siden Meredith sendte mig en sidste uge. Dette foto er nok tættest på, hvad jeg har været forestille, med nogle høje kabinet (med døre) for at gemme koste og andre rodet ting, samt en bænk, kroge og cubbies at gemme sød lille støvler, frakker og vanter. Kilde: http://stephenjmurphyinc.com.

Jeg elsker den mørke farves bænken sæder og ændring i bænk højder i dette rum. Vi vil kun have omkring 7 'til at arbejde med (vores Havestue er omkring 10' lang, men den 3 'døren skal åbne i den ene ende), så vi ikke har så meget plads til at arbejde med. Kilde: http://thegatheringplacedesign.blogspot.com.

Dette rum har en dejlig ren look, men jeg tror, vi har brug for mere lagerplads end dette (dvs. cubbies over kroge). Jeg tror, det ville være dejligt, hvis vi kunne gøre det, så sko / støvler kan bare glide under bænken. Vi har trægulve selv, så vinterstøvler kan være et problem (men de ville være et problem for cubbies også, right?). Kilde: http://blog.connorbuilding.com.

V-groove paneler synes at være populær i mudrooms (se Chris K's nuværende projekt for en anden eksempel). Jeg tror, at døren er min favorit del af dette rum selv. Kilde: http://www.benchmarkcustominteriors.com.

Jeg gemte dette foto over to år siden, og stadig lide udseendet, men skillevægge mellem \ "skabene \" ville reducere størrelsen af rummet en smule, og skoven for cubbies kunne være en smule tykkere. Kilde: http://integritycustom.blogspot.com.

Sidenote: Jeg elsker denne sidste fyr arbejde (ønske han udstationeret i sin blog mere), den karnap sædet fra denne blog også tjent som inspiration til bageste del af Mackenzies vinduesplads (der er ekstra lagerplads under bænken bag cubbies).

Ingen kommentarer: