fredag den 22. oktober 2010

Colbert vidner til Farm Workers

Søster Ann Kendrick, vandrende landmand advocateSeptember 25, 2010

Måske humor er hvad der er behov i den amerikanske kongres at få en budskab igennem. Dag et stort antal af Kongressens medlemmer er så ekstremt politisk polariseret, at de ikke kan sætte tarv vores land eller dens borgere for deres egne egoistiske interesser. De stædigt klynger sig til deres holdninger til at skubbe deres egne dagsordener støttet af lobbyister, særlige interessegrupper, og alle andre, at de tror vil hjælpe dem med at få genvalgt. Måske en lidt humor drysset med satire kunne gøre disse sabotører se lyset?

Stadig, da jeg hørte, at komiker Stephen Colbert var inviteret til at vidne fredag før House Judiciary Committee's underudvalg om indvandring, statsborgerskab, flygtninge, Border Security, og international ret på titlen retsmødet "Beskyttelse America's Harvest" Jeg satte spørgsmålstegn ved logikken i dette træk . Hvorfor er en berømthed opfordres til at vidne om dette spørgsmål, når der er mange andre borgere, som har en dybere forståelse og har brugt årtier af deres liv til at tjene den vandrende landmænd? Min ven, søster Ann Kendrick fra Hope Community Center i Apopka, Florida kom til at tænke. I årtier arbejdede denne fantastiske dame side om side med den vandrende landarbejdere og deres familier til at hjælpe deres behov og fortaler for en reform. Hvorfor var hun ikke kaldet til at vidne?

Så igen, amerikanerne elsker en berømthed. En national sports figur tjener 40 gange mere end en skolelærer eller typiske offentlige ansatte. Hollywood skuespillere og skuespillerinder er tilgivet for forbrydelser, der ville efterlade den typiske amerikanske bag tremmer eller ude af stand til at finde arbejde efter deres løsladelse fra fængslet. Celebrity Colbert sikkert bragt mere opmærksomhed fra medierne på spørgsmålet og høre end de mere vidende præsidenten for De Forenede Farm Workers of America union, ville Arturo S. Rodriguez har bragt han havde vidnet alene.

Colbert \ "arbejdet \" for en dag i felterne i et forsøg på at skabe opmærksomhed om Arturo Rodiguez's Take vores arbejdspladser kampagne har til formål at understrege, at amerikanerne ikke ønsker job i den vandrende landarbejdere, og kunne ikke modstå den forfærdelige fysiske arbejdskraft og job-relaterede problemer forbundet med et sådant job.

Mens Colbert havde sin humoristiske bemærkninger, han talte også seriøst om problemet. Mens jeg nyder Stephen Colbert, som jeg komiker, vil jeg gerne se søster Ann vidnede om landarbejdere. Jeg vil også gerne se medlemmer af den amerikanske Kongres gør det job, de er valgt til at gøre ... suk.

Ingen kommentarer: